Tuš kade

Odaberite dimenziju kade

Cijena

Tuš kade od kvalitetnih materiala

U našoj trgovini nudimo vam tuš kade svih vrsta i dimenzija prema vašem ukusu i složenosti vaše kupaonice. U ponudi su tuš kade od umjetnog kamena Miraggio i Slate, te tuš kade od keramike i akrila tvrtke Karag. Prodajemo tuš kade najmanje 70x70 i najviše 130x140 cm široke i duge.
Prilikom odabira tuš kade, obratite pažnju na kvalitetu materijala i površine vašeg prostora. Ako želite kvalitetan tuš kada za celji život kupaonice, možete odabrati tuš kad od umjetnog kamena. Ove tuš kade su najtvrđe i otporne na udarce i lomljenje, a također se lako čiste. Imamo tuš kade marke Miraggio  u dimenzijama od 80x80 do 120x70 u polukružnom i pravokutnom obliku. Tu su tuš kade od umjetnog kamena glatke, ravne i sjajne površine, što je najbolje ako vaša tuš kabina ima klizna vrata.

Ako vam treba tuš kada s hrapavom površinom ili vam treba tuš kada izvan standardnih dimenzija, možete odabrati Slate tuš kadu od proizvođaća Zenon. Ove tuš kade mogu se rezati i izrađivati ​​u različitim bojama - bijeloj, bež, crnoj, sivoj i bilo kojoj drugoj boji iz RAL spektra.

Keramičke i akrilne tuš kade možete naručiti ako želite klasičniju varijantu. Akrilne tuš kade  izrađeni od plastike i prekriven je akrilnom pločom, lako se čisti i ima ravnu sjajnu površinu. Akrilne i keramičke tuš kade su proizvođača Karag Grčka i vrlo su visoke kvalitete.

Uz tuš kade, možete vidjeti i našu ponudu tuš kabina i tuš stakla proizvođača Karag, čija su stakla kaljena debljinom od 6 mm ili 8 mm, otporna su i na kamenac i vrlo su tvrda. Za savršen izgled također možete naručiti slavinu za tuš ili za kad.

Možemo koristiti kolačiće?