Stakleni umivaonik za svaki ukus!

Ako želite imati nešto posebno u svojoj kupaonici, možete pogledati našu ponudu staklenih umivaonika. Nudimo više od 20 različitih modela umivaonika u osam različitih boja. Svi umivaoniki izrađeni su od kaljenog stakla i otporni na udarce.

Prema vašim željama možete odabrati umivaonik pravog oblika za vas - pravokutni ili okrugli. Od pravokutnih možete odabrati umivaonik u crnoj, bijeloj, srebrnoj ili zlatnoj boji, kao što umivaonik Vetro. Umivaonik Tondy je okrugloga oblika, a možete ga odabrati u zlatu, mesingu, naranči ili srebru. Tondy je dobar izbor ako vam treba umivaonik na plohu, a umivaonik Vetro je umivaonik sa namještajem ki ga možete koristiti zajedno s odgovarajućim ormarićem.

U našoj trgovini možete pronaći umivaoniki  širine od 42 cm do 120 cm, jednostruke ili dvostruke. Sve staklene umivaoniki se prodaju od proizvođača Karag, Grčka.

Osim umivaonika, u ponudi imamo i armature. Apsolutno sve slavine za umivaonik  imamo na zalihi, tako da ne morate čekati ako vam odmah trebaju slavine. Imamo armature u dvije različite boje - krom i mat crna. Ovisno o vašem ukusu i obliki umivaonika, možete odabrati pravu boju za sebe.

Možemo koristiti kolačiće?