Šesterokutne heksagonalne pločice


Cijena


STVARAJTE JEDINSTVENU VIZUALNU ATRAKCIJU SA HEXAGON KERAMIČKIM PLOČICAMA

 

Šesterokutne pločice su popularan izbor za oblaganje podova i zidova u suvremenim interijerima. Njihova posebna geometrija, koja podsjeća na heksagone ili šesterokute, pruža prostoru jedinstven izgled. Osim estetskog dojma, šesterokutne keramičke pločice također imaju funkcionalne prednosti.

Pločice šesterokutnog oblika često se koriste u različitim prostorima, od kupaonica do kuhinja, stvarajući elegantan i suvremen dojam. Cijena šesterokutnih pločica može varirati ovisno o materijalu, veličini i dizajnu. Pri odabiru pločica važno je uzeti u obzir i njihovu kvalitetu kako bi se osigurala dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu uporabu.

Heksagonalne pločice su također popularne, a mnogi se pitaju gdje ih kupiti. Dostupne su kod nas u širokoj i pristupačnoj ponudi na idućem linku  https://pegasus.hr/hexagon 

Proučavanje cijena šesterokutnih pločica i heksagonalnih pločica može pomoći pri odabiru najbolje opcije prema proračunu i željenom stilu, iz tog razloga naša ponuda obuhvaća najbolji omjer cijene i visoke kvalitete hexagon ploica

Šesterokutna keramika i heksagonalna keramika često se koriste kao sinonimi za pločice ovog oblika. Hexagon pločice postaju sve popularniji element dizajna interijera, dodajući prostoru dozu sofisticiranosti i suvremenosti. Bez obzira na to koristite li ih u kupaonici, kuhinji ili bilo kojem drugom prostoru, heksagonalne pločice pružaju izgled koji se ističe.

 

KAKO NARUČITI PLOČICE KOD NAS : 

 

Postupak kupnje keramičkih podnih pločica vrlo je jednostavan - najvažnije je znati koliko kvadratnih metara trebate i za koju površinu. Podne pločice mogu se koristiti za unutarnje polaganje ili vanjsko polaganje, tako da ne morate postavljati unutarnje pločice izvana, a vanjske pločice možete polagati unutar kuće ili stana.

Tada možete odabrati boju i površinu pločica - pločice visokog sjaja, polirane, polupolirane ili mat pločice s ravnom ili hrapavom površinom. Za unutarnju upotrebu u kupaonicama možete postaviti sjajne neklizajuće pločice s oznakom R9. Mat neklizajuće pločice imaju oznaku R9 ili R10, a namijenjene su unutarnjoj ili vanjskoj upotrebi. R11 je oznaka za pločice hrapave površine, koje su namijenjene izvana.

Nakon što odaberete pločice i imamo potrebnu količinu na zalihi, možete nas kontaktirati u trgovini, nazvati 091/300-8000 ili poslati narudžbu na našu e-adresu info@pegasus.hr. Narudžbu možete poslati i na našoj web stranici - na svakoj stranici svakog proizvoda koji prodajemo nalazi se gumb "narudžba".

Naše prednosti:

- veliki izbor keramičkih podnih pločica na skladištu - potražite na internetu, dođite i kupite;
- vrlo povoljna cijena za keramiku od bijele gline;
- dostava u Zagreb, Rijeku, Varaždin, Čakovec, Karlovac, Zadar.

Ako trebate više od 100 m2 keramičkih podnih pločica - možete ostvariti dodatni popust.

 

Možemo koristiti kolačiće?