Pločice imitacija opeke


Cijena

PLOČICE U IMITACIJI OPEKE : RUSTIKALNI IZGLED I MODERNA ELEGANCIJA

 

Nudimo vam širok izbor visokokvalitetnih keramičkih pločica koje su izrađene s ciljem postizanja autentične imitacije opeke i cigle. Naša keramika imitacija opeke i pločice imitacija opeke pružaju vam estetski privlačan i funkcionalan izbor za vašu unutrašnjost i eksterijer.

Bilo da želite postići rustikalni šarm tradicionalne opeke ili želite moderniji izgled s ciglenim detaljima, naše keramike imitacija cigle i keramičke pločice imitacija cigle nude vam raznovrsne dizajne i boje koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Naša imitacija opeke i pločice imitacija opeke posebno su popularne za fasade zgrada i kuća. Izgledaju autentično, a istovremeno pružaju prednosti keramike kao materijala koji je izdržljiv, otporan na habanje i lako se održava.

Budite sigurni da ćete pronaći odgovarajući stil i uzorak u našoj širokoj ponudi keramike imitacija opeke, pločica imitacija opeke i imitacije cigle za fasade. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružio savjete i pomogao vam u odabiru najboljih rješenja za vaše projekte.

Kontaktirajte nas danas i pretvorite svoje prostorije u prostor s karakterom uz naše keramičke pločice i imitacije opeke.

Pitanje/Оdgovor
Možemo li postaviti imitaciju opeke u kuhinji?


Da, možete koristiti našu imitaciju opeke za kuhinju iznad štednjaka. Samo ne preporučamo staviti bijelu mat boju preko štednjaka. Masnoća će biti jasno vidljiva na bijelom. Čišćenje pločica dopušteno je običnim sredstvom za čišćenje.

Možemo li postaviti imitaciju opeke bez fugiranja?
Da, takva opcija postoji. Imitaciju cigle sa silikonom možete zalijepiti na obojeni zid bez upotrebe fuge. Neka se kroz cigle vidi boja zida.
 

 
Ikona Potvrdila zajednica
 
Je li prednost to što je svaka pločica izrađena u izgledu jedne cigle?


Naravno! Svaka pločica je jedna cigla, a možete postavljati imitacije opeke s malom fugom od 2-3 mm, srednjom fugom od 4-6 mm, a ponekad i maksimalnom fugom od 7-10 mm. I dobit ćete drugačiji izgled zida!

Kakva je kvaliteta vaše imitacije opeke?
Keramičke pločice u imitaciji opeke koje proizvodi Keradom vrlo su tvrde i podnose više od 100 hladno-toplinskih ciklusa. To znači da imitaciju opeke možete koristiti ne samo za unutarnje polaganje, već i za vanjske, pa čak i vanjske pećnice i kamine.
 

 
Ikona Potvrdila zajednica
 
Mogu li koristiti imitaciju pločica od opeke za pod?
Obratite pozornost na podatke proizvođača. Ako proizvođač kaže da možete koristiti imitaciju opeke za pod - sve je dobro. Na primjer, Kharkov Tile Plant proizvodi pločice u imitaciji cigle samo za polaganje zidova, bez obzira na to što su pločice izrađene po gres tehnologiji.
Možemo koristiti kolačiće?