Pločice imitacija opeke


Cijena

PLOČICE U IMITACIJI OPEKE : RUSTIKALNI IZGLED I MODERNA ELEGANCIJA

U našoj bogatoj ponudi pronađite keramiku koja vjerno simulira izgled opeke, pružajući vam rustičan i šarmantan dojam u vašem prostoru. Naše keramičke pločice imitacije opeke i cigle su savršeno rješenje za one koji žele postići autentičan izgled bez potrebe za pravim zidanim materijalima.

Keramika imitacija opeke donosi karakterističnu teksturu i boju zidane površine, često s dodatkom suptilnih nijansi kako bi stvorila dojam stvarne opeke. Pločice imitacije opeke su ne samo estetski privlačne, već i praktične jer nude lakše održavanje u usporedbi s pravim zidanim materijalima.

Naša kolekcija uključuje keramičke pločice imitacije opeke i cigle koje se mogu koristiti kako za unutarnje oblaganje zidova tako i za fasadu vaše kuće. Imitacija cigle za fasadu pruža autentičan izgled bez potrebe za kompleksnim graditeljskim radovima, čineći vašu fasadu jednostavnom za oblikovanje prema željama.

Bilo da birate imitaciju opeke ili cigle za unutarnje prostore ili fasadu, naša keramika nudi visoku kvalitetu i dugovječnost. Posjetite našu trgovinu kako biste pronašli idealnu keramiku koja će unaprijediti vaš prostor s toplinom i autentičnošću.

 

 

Nakon što odaberete pločice i imamo potrebnu količinu na zalihi, možete nas kontaktirati u trgovini, nazvati 091/300-8000 ili poslati narudžbu na našu e-adresu info@pegasus.hr. Narudžbu možete poslati i na našoj web stranici - na svakoj stranici svakog proizvoda koji prodajemo nalazi se gumb "narudžba".

Naše prednosti:

- veliki izbor keramičkih podnih pločica na skladištu - potražite na internetu, dođite i kupite;
- vrlo povoljna cijena za keramiku od bijele gline;
- dostava u Zagreb, Rijeku, Varaždin, Čakovec, Karlovac, Zadar.

Ako trebate više od 100 m2 keramičkih podnih pločica - možete ostvariti dodatni popust.

Pitanje/Оdgovor
Možemo li postaviti imitaciju opeke u kuhinji?


Da, možete koristiti našu imitaciju opeke za kuhinju iznad štednjaka. Samo ne preporučamo staviti bijelu mat boju preko štednjaka. Masnoća će biti jasno vidljiva na bijelom. Čišćenje pločica dopušteno je običnim sredstvom za čišćenje.

Možemo li postaviti imitaciju opeke bez fugiranja?
Da, takva opcija postoji. Imitaciju cigle sa silikonom možete zalijepiti na obojeni zid bez upotrebe fuge. Neka se kroz cigle vidi boja zida.
 

 
Ikona Potvrdila zajednica
 
Je li prednost to što je svaka pločica izrađena u izgledu jedne cigle?


Naravno! Svaka pločica je jedna cigla, a možete postavljati imitacije opeke s malom fugom od 2-3 mm, srednjom fugom od 4-6 mm, a ponekad i maksimalnom fugom od 7-10 mm. I dobit ćete drugačiji izgled zida!

Kakva je kvaliteta vaše imitacije opeke?
Keramičke pločice u imitaciji opeke koje proizvodi Keradom vrlo su tvrde i podnose više od 100 hladno-toplinskih ciklusa. To znači da imitaciju opeke možete koristiti ne samo za unutarnje polaganje, već i za vanjske, pa čak i vanjske pećnice i kamine.
 

 
Ikona Potvrdila zajednica
 
Mogu li koristiti imitaciju pločica od opeke za pod?
Obratite pozornost na podatke proizvođača. Ako proizvođač kaže da možete koristiti imitaciju opeke za pod - sve je dobro. Na primjer, Kharkov Tile Plant proizvodi pločice u imitaciji cigle samo za polaganje zidova, bez obzira na to što su pločice izrađene po gres tehnologiji.
Možemo koristiti kolačiće?