Cijena
Almaden 60x120 R 316 Kn/m2 Dostava do 45 dana 42 €/m2
Almaden 60x120 R
  • 60 x 120 cm
  • Gres, polilrane
  • Bež, sjaj
Almaden 120x120 R 369 Kn/m2 Dostava do 45 dana 49 €/m2
Almaden 120x120 R
  • 120 x 120 cm
  • Gres, polilrane
  • Bež, sjaj

Podne keramičke pločice - naša ponuda

Keramičke podne pločice pristupačno, moderno i lijepo rješenje za opremanje vaše kuće, stana ili poslovnog prostora. Uštedite više novca kupujući podne pločice nego kod ostalih podnih obloga.

Koja je razlika između naših pločica i keramike od drugih proizvođača? Podne keramičke pločice kvalitete Porcelain Gres imaju najvišu kvalitetu materijala jer su pločice izrađene bijele gline! Povoljna cijena i širok izbor podnih pločica na lageru u našoj trgovini keramike u Svetoj Nedelji. Kupcima nudimo sljedeće dimenzije:

120x60 - talijanske i ukrajinske podne pločice kvalitete porculanski gres - za unutarnju i vanjsku ugradnju;
60x60, 30x60 - kvalitetne retificirane pločice za unutarnje i vanjske površine, kupaonice i kuhinje;
30x30, 40x40 - podne pločice za kupaonicu, kuhinju, hodnik, terasu;
120x20, 30x60, 15x60 - keramika u imitaciji drveta.

Pločice od bijele gline također postoje u različitim kvalitetama - izrađene od bijele gline ili pomiješane s drugim materijalima, tako da kvaliteta materijala postaje niža. Pločice izrađene od bijele gline korištenjem porculanske gres tehnologije najbolje su za podno grijanje jer su otporne na oštećenja i udarce te oscilacije previsokih i preniskih temperatura. Ako porculanske pločice postavljate kvalitetnom fugom i ljepilom, ne treba se brinuti o podnom grijanju, jer su pločice ove kvalitete najbolji izbor za polaganje s podnim grijanjem.

Kako naručiti podne pločice kod nas:

Postupak kupnje keramičkih podnih pločica vrlo je jednostavan - najvažnije je znati koliko kvadratnih metara trebate i za koju površinu. Podne pločice mogu se koristiti za unutarnje polaganje ili vanjsko polaganje, tako da ne morate postavljati unutarnje pločice izvana, a vanjske pločice možete polagati unutar kuće ili stana.

Tada možete odabrati boju i površinu pločica - pločice visokog sjaja, polirane, polupolirane ili mat pločice s ravnom ili hrapavom površinom. Za unutarnju upotrebu u kupaonicama možete postaviti sjajne neklizajuće pločice s oznakom R9. Mat neklizajuće pločice imaju oznaku R9 ili R10, a namijenjene su unutarnjoj ili vanjskoj upotrebi. R11 je oznaka za pločice hrapave površine, koje su namijenjene izvana.

Nakon što odaberemo pločice i imamo potrebnu količinu na zalihi, možete nas kontaktirati u trgovini, nazvati 091/300-8000 ili poslati narudžbu na našu e-adresu info@pegasus.hr. Narudžbu možete poslati i na našoj web stranici - na svakoj stranici svakog proizvoda koji prodajemo nalazi se gumb "narudžba".

Naše prednosti:

- veliki izbor keramičkih podnih pločica na skladištu - potražite na internetu, dođite i kupite;
- vrlo povoljna cijena za keramiku od bijele gline;
- dostava u Zagreb, Rijeku, Varaždin, Čakovec, Karlovac, Zadar.

Ako trebate više od 100 m2 keramičkih podnih pločica - možete ostvariti dodatni popust.

Podne keramičke pločice kvalitete porculanski gres - najbolje rješenje za vaš stan, kuću ili ured po pristupačnoj cijeni!

Pitanje/Оdgovor
Možemo li postaviti podne pločice na zid?
Da, kvaliteta podnih pločica omogućuje postavljanje na zid. Ali budite oprezni i nikada ne postavljajte zidne pločice za pod. Podna keramika ima drugačiju tehnologiju izrade i tvrđa je od zidne keramike
Koja je dimenzija najbolja za mene?

Danas vi odlučujete o dimenziji pločica prema vašem ukusu. Možete odabrati 30x30, 40x40, 30x60, 60x60, 20x120, 60x120 ili druge dimenzije. Ako niste sigurni u vezi dimenzije pločica, možete kontaktirati vašeg keramičara i dobiti stručni savjet.

Je li oznaka R važna za keramičke podne pločice?

R znači protukliznost pločica. Na primjer, R9 označava standardnu protukliznost koju većina proizvođača preporučuje. R9 pločice se preporučuju za unutarnje polaganje, kao i za kupaonice i WC-ove. R10 označava manje klizave pločice. One su idealne za WC-ove i kupaonice ako imate malu djecu ili starije roditelje. Također su dobre za vanjsko polaganje. R11 pločice imaju hrapavu površinu i vrlo su dobre za vanjsku uporabu na otvorenim površinama, uključujući i bazene.

Oznaka R također označava retificiranu keramiku.

Što znači rektificirana keramika?

Rektificirane keramičke pločice su pločice koje su izrađene s oštrim rubom koji je kontroliran laserskom tehnologijom. Zahvaljujući rektifikaciji, možete postavljati podne pločice s minimalnim fugom - čak i od 1 mm. Neki ljudi misle da je rub rezan laserski, ali to nije istina. Laser samo kontrolira rezanje. U stvarnosti, rezanje se obavlja pomoću vode ili pijeska (vlažno ili suho rezanje).

Koje su podne keramičke pločice najtvrđe ?

Preporučujemo našim klijentima kvalitetu porculanskog gresa i granitnog gresa. Možete koristiti gres pločice za vanjsko i unutarnje polaganje.

Možemo koristiti kolačiće?