Ormarići s umivaonikom


Cijena
Ormarić Edda 80 sevilija Zaliha 247
Ormarić Edda 80 sevilija
  • 80 cm
  • Svijetlo smeđ, bijela
Ormarić Edda 100 sevilija Zaliha 289
Ormarić Edda 100 sevilija
  • 100 cm
  • Svijetlo smeđ, bijela

Kupaonski ormarići s umivaonikom

Naša trgovina Pegasus Pro nudi kupaonski ormarići s umivaonicima marke Aqua-Rodos - podni i zidne. Naš kupaonski namještaj posebno je dizajniran za tržišta EU, ima dobar izgled i povoljne cijene. Umivaonici su različitih oblika i uglavnom su keramički, marke Cersanit, CeraStyle i Kolo. To znači da ćete bez problema uživati ​​u umivaoniku dugi niz godina.

U ponudi imamo ormarić s umivaonicima za male kupaonice od 40 do 60 cm, za srednje kupaonice od 65 do 95 cm, a za veće kupaonice od 100 cm, pa čak i do širine do 120 cm - dvostruke umivaonike.

MDF ploče su europskih marki Kronospan, Krono i Egger (Austrija). Koristimo okove poznatih europskih proizvođača Blum (Austrija) i Hettich (Njemačka). Gotovo svi ormarići za umivaonike imaju soft sustav zatvaranja.

Ormarići sa umivaonikom možete kupiti u kompletu sa podnim ili zidnim ormarom za kupaonicu. Većina kolekcija ima i ogledalo, ali možete kupiti univerzalna ogledala za kupaonice s ormarima ili bez njih, s LED lampicama ili svjetiljkam.

Koji je ormarić za umivaonik najbolji? Dođite i vidite! U našoj trgovini u Svetoj Nedelji imamo na raspolaganju mnoge vrste kupaonskih ormarića. Također surađujemo s trgovinama i salonima širom Slovenije i Hrvatske.

Kako odabrati ormarić s umivaonikom?

Najvažnije je da znate koja će dimenzija širine ići u vašoj kupaonici. Za najljepši izgled preporučujemo odabir namještaja tako da između svih proizvoda imate udaljenost od oko 10 milimetara. Ovo znači da mora postojati udaljenost od najmanje 10 milimetara između ormarića za umivaonik i visokog ormarića kako bi namještaj lijepo izgledao zajedno. Također je važno da u maloj kupaonici odaberete primjerene dimnzije umivaonika zbog manjkavosti prostora.

Ako u ormaru želite imati više prostora za svoje stvari, možete odabrati namještaj sa nogama, jer su svi podni ormarići veći od zidnih. Ako vam treba prostor za deterđente ili neke više stvari, možete odabrati ormarić samo s vratima, ili kombinirani ormar s vratima i ladicama. Za veće kupaonice možete odabrati i namještaj širine 120 cm dvostrukim umivaonikom - to je kolekcija Venice s ladicama u bijeloj i smeđoj boji, podni ili u zidnoj varijanti. Svaki ormarić izrađen je odvojeno ispod jedinstvenog keramičkog umivaonika, pa ako umjesto kolekcije želite postaviti drugi umivaonik, iznad ormarića možete napraviti pult i u njega ugraditi ili postaviti samostojeći umivaonik za poseban izgled.

Kako naručiti ormarič sa umivaonikom kos nas?

Ako ste već odabrali ormarić sa umivaonikom i želite ga naručiti, možete odabrati jedan od nekoliko koraka u narudžbi. Ako vam ormar zatreba odmah ili sljedeći dan, možete nazvati 091/3008000 i kontaktirati nas da provjerite zalihu. Na web stranici za svaki proizvod također je navedeno ima li ga na skladištu ili ne. Tada nas možete osobno kontaktirati u trgovini i naručiti od prisutnog prodavatelja, također je moguće naručiti e-poštom ili telefonom.

Naši prednosti su:

Zaliha ormarići s umivaonicima u našem skladištu
Kvalitetni kupaonski namještaj po vrlo povoljnim cijenama
Brza dostava 

Ormarić s umivaonikom - kada ćete ga dobiti?

Gotovo svaka vrsta kupaonskog namještaja nalazi se u našem skladištu. Ako primijetite da web stranica sadrži informacije o zalihama - to znači da ormar za umivaonik možete dobiti odmah ili kroz dva dana!

Tražite li kvalitetne ormariće s umivaonicima za vašu kupaonicu? Nazovite 091/3008000, posjetite našu trgovinu na adresi Industrijska ulica 13,10431 Sveta Nedelja, naručite i nabavite namještaj koji vam se sviđa.

 
Možemo koristiti kolačiće?