Cijena
IC panel TCM RA 500 Zaliha 143
IC panel TCM RA 500
 • Širina: 60 cm
 • Do 10 m2
IC panel SWRE 700 Zaliha 168
IC panel SWRE 700
 • Širina: 45 cm
 • Do 14 m2
IC panel SWRE 1000 Zaliha 195
IC panel SWRE 1000
 • Širina: 60 cm
 • Do 20 m2
IC panel SW 300 Zaliha 99
IC panel SW 300
 • Širina: 40 cm
 • Do 6 m2
IC panel SW 500 Zaliha 133
IC panel SW 500
 • Širina: 40 cm
 • Do 10 m2
IC panel TCM 800 crni Zaliha 209
IC panel TCM 800 crni
 • Širina: 60 cm
 • Do 16 m2
IC panel SW 750 Po narudžbi 156
IC panel SW 750
 • Širina: 60 cm
 • Do 15 m2

IR paneli za moderno, ekonomično i zdravo grijanje

 

IR paneli predstavljaju moderan, kvalitetan i ekološki način grijanja - energetski su i isplativi jer za svoj rad troše malo energije. Infracrveni paneli ne sadrže pokretne komponente, pa s njima nema dodatnog rada - jednostavno dizajnirani i savršeno funkcionalni, gotovo da neće trebati održavanje, čime se izbjegavaju povezani troškovi. IR grijanje ima još jednu prednost - zbog načina stvaranja topline i prolaska topline u prostor sprječavaju razvoj plijesni, a pogodni su i za osobe s dišnim problemima.

U ponudi imamo IR panele raznih vrsta. Možete birati prema materijalu (keramika, metal, staklo), namjeni (za kućnu ili profesionalnu uporabu), montaži (strop, zid, pod), veličini prostorije koju namjeravate grijati (za grijanje najmanjih prostorija , kao i veće), te vaš smisao za estetiku (boja, mramor, kamen, grafika).

IR paneli dostupni u našoj trgovini su renomiranih marki: Sunway, Teplov, Aeno. U ponudi imamo metalne, keramičke, staklene i profesionalne IC panele, ali možete birati i između IR panela u boji - za dodatni estetski učinak uz kvalitetno grijanje vaših prostorija.

Metalni IR paneli poznatih proizvođača Teplov i Sunway sinonim su kvalitete, izdržljivosti, jednostavnosti korištenja i dugog vijeka trajanja. Čvrst i otporan materijal u kombinaciji s elegantnim dizajnom predstavlja dobru kombinaciju najboljeg za bezbrižno grijanje prostorija. Moguća su dva rasporeda - zidni i podni. Kada se montira na zid pomoću zidnih nosača, IR panel ne zauzima puno prostora. Drugi raspored je pod - možete kupiti noge i postaviti ploču i premjestiti je bilo gdje. Infracrveni paneli rade na konstantnoj temperaturi, ne pregrijavaju se i imaju ugrađenu električnu zaštitu od prodora prašine i vode.

Osim kvalitete i učinkovitosti, keramički IR paneli imaju i zanimljiv izgled - osim klasične bijele u ponudi imamo i crne, kao i panele u drugim bojama i izgledima - u izgledu mramora, kamena... Možete ih pričvrstiti na zid ili kupiti noge za samostojeći raspored poda. Odlikuje ih i dug životni vijek i zaštita od vanjskih čimbenika. Kod nas možete birati između klasičnih i hibridnih keramičkih infracrvenih panela.

Za staklene IR panele odlučit će se i esteti i oni koji cijene energetsku učinkovitost i nisku potrošnju energije. Zasigurno će vas uvjeriti elegantan, minimalistički dizajn proizvođača Aeno koji je svojim modelima dodao mobilnu aplikaciju za lakše upravljanje i veću kontrolu nad grijanjem. Kao što je tipično za infracrvene panele, i ovdje se brine o dobrobiti - paneli su tihi, bez mirisa, ne ispuhuju i ne isušuju zrak te ne troše kisik. Pobrinuto je i za sigurnost - paneli imaju ugrađen senzor pada (automatsko isključivanje panela) i postavku za djecu (tzv. Child lock).

Profesionalni IR paneli dobra su odluka za veće kućne i industrijske prostore, trgovine, skladišta i veće garaže. Nudimo rješenja za grijanje dvaju proizvođača, Teplov i Sunway. U našoj trgovini možete pronaći profesionalne infracrvene panele koje pričvrstite na strop, a fleksibilni nosač omogućuje i različite rasporede. Panele možete odabrati i za manje i za veće prostorije – ovisno o Vašim potrebama. Također, korištenje ovih panela je namijenjeno za osnovno grijanje, kao i za dogrijavanje površina.

Infracrveni paneli su pametan izbor za grijanje!

Možemo koristiti kolačiće?