Slavine za tuš

Cijena

Slavine za tuš Praxis

U našoj trgovini nudimo sve vrste slavina za kupaonicu - možete odabrati jednu kolekciju za sve sanitarije - za bide, umivaonik, tuš i kadu, također možete naručiti tuš panel za tuš kabinu ako želite savršen izgled u svojoj kupaonici. U ponudi imamo razne slavine za tuš kade pravokutnog ili okruglog oblika, u kromu ili crnoj mat boji.

Ovisno o stilu kupaonice i vašim željama, možete odabrati slavine za tuš oblika koji vam odgovara. Ako imate polukružnu tuš kabinu i galanteriju okruglog oblika, možete odabrati jednu od kolekcija Enoch ili Easter. Ako su vaše slavine i tuš pravokutnog oblika, možete odabrati slavine za tuš kadu iz kolekcija Ginko ili Volare. Za poseban i jedinstven izgled možete odabrati slavine u crnoj mat boji Andare Nero. Također možete vidjeti našu ponudu tuš kabina i tuš stijena koje imamo u našoj trgovini. Za savršen izgled možete odabrati i tuš kadu od keramike, akrila ili umjetnog kamena.

Zaliha i dostava! Ako želite vidjeti slavine za tuširanje uživo, možete nas kontaktirati u našoj trgovini na adresi Industrijska ulica 13, Sveta Nedelja.

 
Možemo koristiti kolačiće?