Kupaonski namještaj


Kvalitetan kupaonski namještaj - naša ponuda

Pegasus Pro d.o.o. nudi kvalitetan kupaonski namještaj Aqua-Rodos, posebno izrađen za tržište EU. Kvalitetni, lijepi izgled i moderan dizajn našeg kupaonskog namještaja - po vrlo povoljnim cijenama!

U našoj trgovini nudimo različite vrste kupaonskog namještaja, poput ormarića s umivaonikom, visokih ormara i ogledala. Možete birati između MDF proizvoda i iverice obojanih ICA talijanskim bojama ili drvenih proizvoda. 

kopalniško pohištvo moderno

Ormariće možete odabrati prema dimenzijama koje su vam potrebne - najmanji ormarić s umivaonikom Akcent je širok 37 cm, najveći je Venecija širok 120 cm s duplim umivaonikom. Postoje varijante za zid i pod, tako da možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara. Umivaonici za naš namještaj izrađeni su u Poljskoj, Ukrajini ili Turskoj i izrađeni su od keramike ili umetnog kamna. Po želji odvojeno možete kupiti umivaonik za namještaj ili ormarić sa umivaonikom.

Visoki ormari i ormariči sa umivaonicima predstavljaju kolekcije, između kojih možete izabrati širinu od 30 cm do 45 cm. Garancija na namještaj je 36 mjeseci.

U našoj trgovini možete birati između različitih ogledala - univerzalnih, sa svjetlom, sa LED ili ormarićima s ogledalom. Dimenzije ogledala počinju od 40 cm i do 140 cm širine.

kopalniško pohištvo ugodno

Kakav kupaonski namještaj nudimo našim kupcima?

Kupaonski namještaj Aqua-Rodos - više od 15 godina iskustva u Europi - i od 2020 u Hrvatskoj!

Kupaonski namještaj MDD - lijep dizajn, visoka kvaliteta i povoljne cijene.

Namještaj za kupaonice od Pegasus - pouzdane marke!

Pogledajte video o našoj tvornici Aqua-Rodos i proizvodnju namještaja za kupaonice

Naše su prednosti:

  • visoka kvaliteta, moderan dizajn i povoljne cijene
  • lager u lastnem skladištu
  • visoka kvaliteta, sodobni dizajn in ugodne cene
  • svoja dostava u Zagreb, Karlovac, Rijeku, Varaždin

Dimenzije i cijene našeg kupaonskog namještaja:

KUPAONSKI ORMARIĆI S UMIVAONICI - zidni i podni - od 1092 kn, od 37 do 120 cm širine. Umivaonici - keramika i umjetni kamen.  

OGLEDALA ZA KUPAONICE - LED, sa svjetilkama, lampama i bez svjetla - od 660 kn, od 40 do 140 cm širine

KUPAONSKI ORMARI - zidni i podni - od 938 kn, od 30 do 60 cm širine.

Fitingi su marke Blum (Austrija) i Hettich (Njemačka). To znači najvišu kvalitetu vašeg modernog kupaonskog namještaja. Umivaonici su uglavnom keramički - pogledajte video jednog od proizvođača keramičkih umivaonika - CeraStyle, Turska:

Kupaonski namještaj od Pegasus - visoka kvaliteta i povoljne cijene!

Možemo koristiti kolačiće?