Kupaonski namještaj


Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj danas predstavlja ključni element svake moderno dizajnirane kupaonice.Bilo da se radi o kupaonskim ormarićima, umivaonicima, policama ili kupaonskim blokovima, naša kolekcija nudi raznolike opcije koje će zadovoljiti različite potrebe i prostorne zahtjeve.U našoj trgovini nudimo različite vrste kupaonskog namještaja, poput ormarića s umivaonikomkupaonskih ormara (zidni ormarići, visoki ormarići ili podni ormarići) i ogledala za kupaonicu.Možete birati između MDF proizvoda i iverice obojanih talijanskim bojama ili drvenih proizvoda. Naš asortiman kupaonskog namještaja obuhvaća različite stilove i boje kako bi se uklopio u svaki dizajn kupaonice. Tražite li kupaonski namještaj u boji hrasta? Preferirate li kupaonski namještaj visokog sjaja ili pak drvene elemente? Bez obzira na vaše preferencije, kod nas ćete pronaći idealno rješenje.

kopalniško pohištvo moderno

Ormariće možete odabrati prema dimenzijama koje su vam potrebne - najmanji ormarić s umivaonikom Akcent je širok 37 cm, najveći je Venecija širok 120 cm s duplim umivaonikom. Postoje varijante za zid i pod, tako da možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara. Umivaonici za naš namještaj izrađeni su u Poljskoj, Ukrajini ili Turskoj i izrađeni su od keramike ili umetnog kamna. Po želji odvojeno možete kupiti umivaonik za namještaj ili ormarić sa umivaonikom.

Visoki ormari i ormarići sa umivaonicima predstavljaju kolekcije, između kojih možete izabrati širinu od 30 cm do 45 cm. Garancija na namještaj je 36 mjeseci.

U našoj trgovini možete birati između različitih ogledala - univerzalnih, sa svjetlom, sa LED ili ormarićima s ogledalom. Dimenzije ogledala počinju od 40 cm i do 140 cm širine.

kopalniško pohištvo ugodno

 

Naše su prednosti:

  • visoka kvaliteta, moderan dizajn i povoljne cijene
  • lager u lastnem skladištu
  • visoka kvaliteta, sodobni dizajn in ugodne cene
  • svoja dostava u Zagreb, Karlovac, Rijeku, Varaždin

Dimenzije našeg kupaonskog namještaja:

KUPAONSKI ORMARIĆI S UMIVAONICIMA - zidni i podni - od 37 cm do 120 cm širine. Umivaonici - keramika i umjetni kamen.  

OGLEDALA ZA KUPAONICE - LED, sa lampama i bez svjetla -  od 40 cm do 140 cm širine

KUPAONSKI ORMARI - zidni i podni - od 30 cm do 60 cm širine.

Svjesni smo da su male kupaonice česta pojava, stoga nudimo kvalitetan kupaonski namještaj koji je prilagođen ograničenom prostoru. Naše kolekcije uključuju kompaktne kupaonske blokove, ormariće i umivaonike koji će maksimalno iskoristiti dostupan prostor bez kompromisa na stilu ili funkcionalnosti. Kada je u pitanju kupaonski namještaj, kvalitet je od presudne važnosti. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji jamče dugotrajnost i izdržljivost. Bez obzira na to odaberete li kupaonski namještaj drvo, kupaonski namještaj od hrasta, moderan dizajn, klasični stil, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod vrhunske kvalitete. Ljudi često traže kupaonski namještaj u Zagrebu, kupaonski namještaj Varaždin, kupaonski namještaj Rovinj, kupaonski namještaj Osijek, kupaonski namještaj Pula, kupaonski namještaj Čakovec, kupaonski namještaj Virovitica i mnoge druge...Traže naještaj u velikim gradovima no naša prednost je što funkcioniramo i u manjim gradićima kao što su Sveta Nedelja ili Zaprešić. Ono što možemo zaključiti bez obzira gdje se nalazite, mi smo tu da vam pružimo vrhunsku uslugu i kvalitetan kupaonski namještaj koji će vašu kupaonicu pretvoriti u prostor iz snova. Vršimo dostavu po cijeloj Hrvatskoj i nudimo širok izbor kvalitetnog namještaja

 

 

Možemo koristiti kolačiće?