Kupaonski namještaj


Kvalitetan kupaonski namještaj - naša ponuda

Pegasus Pro d.o.o. nudi kvalitetan kupaonski namještaj Aqua-Rodos izrađen posebno za tržište EU. Kvalitetan, lijep izgled i moderan dizajn našega kupaonskog namještaja - po vrlo povoljnim cijenama!

Mi nudimo različite vrste kupaonskog namještaja, poput ormarić s umivaonikom, visokih ormara i ogledala. Možete birati između MDF-a i iverice obojanih ICA italijanskim bojama ili drvenim proizvodima. Svojim kupcima nudimo namještaj koji se sporo zatvara marke Blum iz Austrije.

kopalniško pohištvo moderno

Ormariće možete odabrati prema dimenzijama koje su vam potrebne - najmanji ormarić s umivaonikom Gloria je širok 50 cm, najveći je Venecija širok 120 cm s dvostrukim umivaonikom. Postoje varijante zid i pod, tako da možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara. Umivaonici za naš namještaj izrađeni su u Poljskoj, Ukrajini ili Turskoj i izrađeni su od keramike ili umetnog kamna. Ako želite, možete, da kupiti posebno umivaonik ili posebno nameštaj.

Visoki ormari i ormariči s umivaonicima predstavljaju kolekcije, među kojima možete izabrati; širina visokih ormara počinje od 30 cm do 45 cm. Postoje ormari od iverice i dvije kolekcije 100% drvenog namještaja - Michela i Beatrice. Garancija na sav namještaj je 36 mjeseci.

Kod nas možete odabrati između različitih ogledala - univerzalnih, sa svjetlom, sa LED ili ormarićima s ogledalom. Dimenzije ogledala počinju od 50 cm i 100 cm širine.

kopalniško pohištvo ugodno

Kakav kupaonski namještaj nudimo našim kupcima?

Kupaonski namještaj Aqua-Rodos - više od 15 godina iskustva u Europi - i od 2018 u Hrvatski!

Kupaonski namještaj Akva-Rodos - lijep dizajn, visoka kvaliteta i povoljne cijene.

Namještaj za kupaonice Akva-Rodos - pouzdana marka!

Pogledajte video o našoj tvornici Aqua-Rodos i proizvodnji namještaja za kupaonice

Naše prednosti su

  • visoka kvaliteta, moderan dizajn i povoljne cijene
  • lager v Sloveniji
  • visoka kvaliteta, sodobni dizajn in ugodne cene
  • svoja isporuka u grad Zagreb, Karlovac i Rijeku

Dimenzije i cijene našeg kupaonskog namještaja:

KUPAONSKI ORMARIĆI S UMIVAONICI - zidni i podni - od 1044 kn, od 50 do 120 cm širine. Umivaonici - keramika i umjetni kamen.  

OGLEDALA ZA KUPAONICE - LED, sa svjetilkama i bez svjetala - od 345 kn, od 40 do 120 cm širine

KUPAONSKI ORMARI - zidni i podni - od 982 kn, od 30 do 60 cm širine.

Fitingi su marke Blum (Austrija) i Hettich (Njemačka). To znači da je za vašu kupaonicu najkvalitetniji moderan namještaj. Umivaonici su uglavnom keramički - pogledajte video jednog od proizvođača keramičkih umivaonika - CeraStyle, Turska:

Marka Aqva-Rodos - visoka kvaliteta i razumne cijene!

Možemo koristiti kolačiće?