Tuš kade od umjetnog kamna

Odaberite dimenziju kade

Cijena

Tuš kade od umjetnog kamena – najkvalitetnije!

Ako želite dobiti kvalitetn tuš kadu u svojoj kupaonici, možete odabrati tuš kadu izrađenu od umjetnog kamena. Prodajemo tuš kade dva poznata europska proizvođača - Miraggio i Zenon. Najmanja dimenzija koju možete pronaći u našoj ponudi je 70x80, a najveća 140x200.

Ovisno o površini vaše kupaonice i vašim željama, možete odabrati tuš kadu pravokutnog ili polukružnog oblika, ravne ili hrapave površine. Polukružne tuš kade Madrid i Baltimor proizvođača Miraggio imaju sjajnu površinu i vrlo se lako čiste. Miraggio tuš kade izrađene su od 80% prirodnih čestica mramora, a samo 20% je vezivni materijal, tako da su ove tuš kade otporne na oštećenja i udarce te su vrlo izdržljive. Možete i naručiti Miraggio tuš kade u mat boji.

Zenon tuš kade od umjetnog kamena samo su pravokutne i imaju grubu površinu protiv klizanja. Ove tuš kade mogu se izrađivati ​​u različitim dimenzijama - od 70x80 do 140x200 cm, također možete odabrati boju koja vam odgovara - bijelu, bež, crnu, sivu. Ako vam treba tuš kada izvan standardnih dimenzija, tuš kada Slate možete rezati te tako prilagoditi vašim potrebama. Svaka tuš kada Slate ima odgovarajući sifon, tako da o tome ne morate brinuti.

Pored tuš kade od umjetnog kamena, predlažemo da pogledate i našu ponudu tuš kabina i tuš stijena, također tuš vrata, koje možete naručiti pored tuš kade od umjetnog kamena. Za savršen izgled odaberite i slavinu za tuširanje.

Zaliha i dostava u Zagreb, Varaždin, Osijek, Rijeku, Karlovac, Zadar!

Možemo koristiti kolačiće?