Tuš vrata


Cijena

Tuš vrata od kaljenog stakla – visoka kvaliteta i lijep izgled

U našoj trgovini, pored tuš kabina i tuš stijena, nudimo i kvalitetna tuš vrata od proizvođača Karag u Grčkoj. Ovisno o vašoj želji i površini kupaonice, možete odabrati tuš vrata odgovarajuće veličine. Nudimo vrata za tuširanje s kliznim ili fiksnim vratima, dimenzija od najmanje 65 cm do 180 cm širine. Visina se razlikuje o kolekciji tako da možete izabrati što vam odgovara. Debljina stakla tuš stijene mogu biti 5,5 mm, 6 mm ili 8 mm, stakla su kaljeni i otporna na udarce i lomljenje.

Uglavnom su sva tuš vrata izrađena na osnovi nanotehnologije i otporna su na kamenac. Na primjer, vrata za tuširanje S28 imaju fiksni magnetni zatvarač i kaljeno staklo debljine 6 mm. Ova tuš vrata možete naručiti zajedno sa ili bez otpornosti na kamenac. Ova se vrata tuša mogu okretati lijevo ili desno kada želite imati desni ili lijevi otvor.

Uz tuš vrata možete vidjeti našu ponudu tuš kade i tuš panela. Možete birati između tri različita materijala - umjetni kamen, akril ili keramika. Ako želite vidjeti kvalitetu tuš vrata, možete nas kontaktirati u trgovini na adresi Industrijska ulica 13 ili nazvati 091 3008000.

Zaliha i dostava!

Možemo koristiti kolačiće?