Slavine i sifoni


Slavine i sifoni od Pegasus – visoka kvaliteta in lep izgled

Osim kupaonskog namještaja i umivaonika, možete u našoj trgovini odabrati kupaonske i kuhinjske slavine i sifone. Nudimo kvalitetne kromirane i crne mat slavine i tuš paneli proizvođača Praxis. Ovisno o vašim željama i kupaonskoj opremi, možete odabrati slavine savršenog oblika.

Za umivaonike imamo slavine različitih dimenzija, tako da se mogu prilagoditi ovisno o dubini i širini vašog umivaonika. Nudimo klasične kromirane slavine, visoke i niske, crne mat. Najpopularnije kolekcije slavina za umivaonike su Andare, Teris i Zoe, koje možete kupiti zajedno s ostalim slavinama za tuš, bide i kadu. Uz svaki keramički umivaonik Cerastyle ili Karag, preporučujemo da odaberete i gornji dio sifona, s keramičkim ili kromiranim oblogama.

Uz slavine za umivaonike, nudimo i slavine za bide, izrađene u kromiranoj ili mat crnoj boji. Najpopularnije kolekcije su Volare, Ginko i Andare crna, pa s njima možete posebno naglasiti izgled svojoj kupaonici. Također prodajemo slavine za tuš i kadu istih kolekcija, a za tuš možete odabrati panel za tuširanje, termostatski, obični ili masažni panel za tuširanje.

Zaliha i dostava u Zagreb, Varaždin, Osijek, Rijeku, Karovac, Zadar, Split - po cijeloj Hrvatskoj, također na otoke.

 

Možemo koristiti kolačiće?