Slavine za umivaonik

Cijena

Slavine za umivaonik od Pegasus - visoke kvalitete i lijepog izgleda

U našoj ponudi imamo slavine visokokvalitetnog poznatog europskog proizvođača Praxis. Ovisno o vašim željama i ovisno o vašem kupaonskom umivaoniku, možete odabrati pravi oblik slavine za umivaonik za svoju kupaonicu. Nudimo standardne slavine za manje umivaonike i visoke slavine za nadgradne duboke umivaonike. Također možete birati boje slavine - većina slavina za umivaonik je u kromu, mi također prodajemo i crne mat slavine za jedinstven i poseban izgled vaše kupaonice.

Ovisno o širini i dubini vašeg umivaonika, odaberite odgovarajuću slavinu za lavabo. Ako površina umivaonika nije velika i duboka, možete naručiti slavinu koja neće biti previsoka za umivaonik, tako da voda neće curiti iz umivaonika. U tom slučaju možete odabrati okove iz kolekcija Zoe, Teris, New Rosa ili Marcarni. Za veće i dublje umivaonike možete odabrati jednu od visokih slavina Pearl R, Ginko X. Uz svaku slavinu možete dobiti i gornji dio sifona u kromu ili keramici. Imajte na umu da se ovi sifoni mogu koristiti samo s keramičkim umivaonicima CeraStyle i Karag.

Zaliha i dostava Zagreb, Varaždin, Osijek, Rijeku, Karlovac, Zadar, Split, Dubrovnik - po cijeloj Hrvatskoj, također na otoke!

Možemo koristiti kolačiće?