Ogledala za kupaonicu


Cijena
Ogledalo Adel 140 Zaliha 379
Ogledalo Adel 140
  • 140 cm
  • Karag, Grčka
Ogledalo Dekor 50 Zaliha 120
Ogledalo Dekor 50
  • 50 cm
  • Bijelo s policom
Ogledalo Adel 100 Zaliha 231
Ogledalo Adel 100
  • 100 cm
  • Karag, Grčka
Ogledalo Adel 120 Zaliha 339
Ogledalo Adel 120
  • 120 cm
  • Karag, Grčka

Kupaonska ogledala LED, s svjetlom i ormarićima

Trgovina Pegasus nudi svojim kupcima visokokvalitetna ogledala za kupaonicu Aqua-Rodos, MDD i Karag, napravljena posebno za tržište EU. Stakla marke AGC (Belgija). Što trebate znati o našim ogledalima? 

LED ogledala za kupaonicu 

U ponudi su razna ogledala sa LED osvjetljenjem: Alfa, Omega, Adel, Gama. Dimenzije su od 45 do 140 cm, visina od 60 do 90 cm. Ogledala s LED svjetlima moderno je rješenje za vašu kupaonicu.

Kolika je cijena za LED ogledala? Provjerite cijene i zalihe ogledala na našoj web stranici. Sva kupaonska LED ogledala su univerzalna i mogu se koristiti s bilo kojom ormaričem s umivaonikom ili ormarami za kupaonice. Na primjer, univerzalno ogledalo Avalon 100, 80 i Avalon 70, koji su stvarno kupaonski ormarić s ogledalom, također imaju LED svjetla.

Hit naše trgovine - novo ogledalo Omega 100 LUX, koje je opremljeno lupom i LED svjetlom, ima dimenzije 100x70 i zaobljene uglove. Omega 100 LUX moderno je i kvalitetno rješenje za svaku kupaonicu!

Kupaonska ogledala s ormarićima

Neke kolekcije kupaonskog namještaja imaju vlastita ogledala za kolekciju. Uglavnom ta ogledala imaju ormarič na desnoj ili lijevoj strani ogledala ili na desnoj i lijevoj strani u isto vrijeme (obično za dimenzije širine 100 cm). Ti ogledala u kupaonici obično imaju ugrađena svjetla ili vanjske svjetiljke, a sva ogledala imaju integriranu utičnicu. Ako kolekcija nema svoje ogledalo, možete koristiti univerzalna ogledalo Omega, Alfa, Gama, Elit, Laguna ili Kabinet.

Ogledala-ormarići

Neke kolekcije kupaonskog namještaja imaju ormarići s ogledalom, koji su u stvari ormarići s vanjskim i ponekad unutarnjim ogledalom. To su Avalon 70, Avalon 80 ili Avalon 100, Dekor 55, Roma i Paris. Ormarići ogledala možete koristiti kao univerzalni za bilo koju drugu kolekciju namještaja.

Ogledala s policom

Mnoga ogledala imaju police, ali neka su samo ogledala s policom ispod. U ponudi imamo samo ogledalo široko 50 cm - Dekor 50. Ogledalo s policom Decor 50 može se koristiti kao univerzalno.

Možemo koristiti kolačiće?