WC školjke

Dužina SVE 49 51 53 58 60 66

Cijena

WC školjke Karag i Turkuaz

Trgovina Pegasus svojim kupcima nudi vrlo kvalitetne i lijepe keramičke školjke i daske proizvađaća Karag i Turkuaz. Uglavnom su to WC daske s mehanizmom za stopo zatvaranje  - Soft Closure System. U našoj ponudi imamo najinovativnije ugradbene WC školjke bez ruba - Rimless - za moderne kupaonice. Školjke bez ruba omogućuju jednostavno čišćenje.

Primjer wc školjke bez ruba je WC školjka LT 003 rimless proizvođača Karag, Grčka, koja postoji u dizajnu za pod ili zid. Obje kolekcije imaju sustav mekog zatvaranja - Soft Closure System. Pored wc školjke možete odabrati bide iz iste kolekcije, koji možete naručiti pojedinačno ili zajedno s školjkom.

Možete odabrati WC monoblock s vodokotličem u podnoj ili zidnoj verziji. WC školjke s vodokotličem također imaju polako spuštanje daska. Prodajemo Monoblock WC školjke zajedno s daskom i vodokotličem! Također imamo u ponudi Rimless školjku s vodokotličem - Elen i Venice!

Hit naše trgovine - WC školjka-bide City od proizvođača Turkuaz. Ova WC školjka izrađena je od visokokvalitetne keramike, ima okrugli moderan dizajn, široka je 37 cm i duga 53 cm. WC školjka-bide prodaje se zajedno sa slavinom za bide i daskom, tako da ne morate se brinuti zbog dodatne stroški.

Ovisno o vašim željama, možete odabrati pravo školjko za vas i naručiti s naše web stranice, ili nas pozovite na broj 099 638 47 55.

Visoka kvaliteta i lijep izgled.

Zaliha i isporuka u Zagreb, Rijeku i Karlovac.

Možemo koristiti kolačiće?