WC školjke Karag i Turkuaz

Trgovina Pegasus Pro nudi svojim kupcima vrlo kvalitetne i prekrasne keramičke školjke s WC daskami od proizvađaća Karag i Turkuaz. Većina WC školjke je s sporo zatvarajućim mehanizmom  - Soft Closure System. U našoj ponudi imamo najinovativnije ugradbene WC školjki Rimless za moderne kupaonice. Školjke bez oboda čine čišćenje lako.

Na primjer, WC školjka LT 003 rimless proizvođač Karag, Grčka, koja postoji u zidu ili podu verziji. Obje zbirke imaju sustav mekog zatvaranja - Soft Closure System. Pored školjke možete odabrati bide iz iste kolekcije, koji možete naručiti pojedinačno ili zajedno s školjkom.

Možete odabrati monoblock WC školjke s vodokotličem u podnoj ili zidnoj verziji. WC školjke s vodokotličem također imaju polagano zatvaranje. Prodajemo Monoblock WC školjke zajedno s daskom i vodokotličem! Također imamo u ponudi Rimless školjko s vodokotličem!

Hit naše trgovine - WC školjka-bide City od proizvođača Turkuaz. Ova WC školjka izrađena je od visokokvalitetne keramike, ima okrugli moderan dizajn, široka je 37 centimetara i dugačka je 53 centimetra. WC školjka-bide prodaje se zajedno s armaturoj za bide, tako da ne morate se brinuti, da dodatne stroški.

Ovisno o vašim željama, možete odabrati pravo školjko za vas i naručiti s naše web stranice, ili nas pozovite na broj 099 638 47 55.

Visoka kvaliteta i lijep izgled.

Zaliha i isporuka u Zagreb, Rijeku i Karlovac.

Možemo koristiti kolačiće?