Tuš kade Zenon

Odaberite dimenziju kade

Cijena

Tuš kade Slate, Zenon – kvalitetne tuš kade od umjetnog kamena

U našoj ponudi imamo kvalitetne tuš kade od umjetnog kamena za svaki ukus! Prodajemo tuš kade Slate proizvođača Zenon Španjolska, ove tuš kade možete odabrati, želite li u svojoj kupaonici imati nešto posebno u većim dimenzijama. Nudimo tuš kade širine i dužine od najmanje 70x80 do maksimalno 130x200 centimetara. Ovisno o prostoru vaše kupaonice i mjestu odvoda za sifon, tuš možete okretati u bilo kojem smjeru. Svaka tuš kada ima grubu protikliznu površinu i pravokutnog oblika. Visina kade je 2,5 cm.

Svaka tuš kabina ima grubu površinu protiv klizanja R11 i pravokutnog oblika. Tuš kade Slate možete naručiti u svaki dimenziji od 70x80 i več - u vsim mogućim dimenzijama. Tuš kade od umjetnog kamena najbolje su ako želite dobiti kvalitetan proizvod za cijeli život. Ove su tuš kade vrlo tvrde i otporne na udarce i lomljenje. Ako trebate tuš kadu izvan standardnih dimenzija, možete izrezati tuš kadu od umjetnog kamena.

Svaka tuš kada može biti izrađena u različitim bojama - bijeloj, bež, crnoj, sivoj. Tuš kade Slate dolaze sa sifonom i metalnim gornjim dijelom sifona, tako da o tome uopće ne morate brinuti. Pored tuš kade predlažemo da pogledate i našu ponudu za tuš stakla i tuš kabine. Za savršen izgled odaberite pravu slavinu za tuš ili tuš panel.

Zaliha i dostava po Hrvatskoj! 

Možemo koristiti kolačiće?