Tuš paneli

Cijena

Tuš paneli Praxis – visoka kvaliteta i lijepi izgled

U našoj ponudi možete pronaći sve vrste panela za tuširanje poznatog europskog proizvođača Praxis. Nudimo termostatske panele za tuširanje, obični i masažni tuš paneli visoke kvalitete. Odaberite tuš panel koji najbolje odgovara vašim željama.

Ovisno o tuš kabini i prostoru, možete odabrati obični ili termostatski panel za tuširanje. Obični panel za tuširanje sadrži konzolu, tuš i držač za tuš, a slavine za tuširanje moraju se odabrati zasebno. Možete odabrati obične ili skrivene slavine s termostatskim podešavanjem temperature. Takvi paneli za tuširanje izrađeni su od metala ili plastike, preporučuju se tuš paneli Giota, Viky i Zoe, što možete vidjeti na našoj web stranici.

Termostatski paneli za tuširanje izrađeni su od INOX materijala, sadrže slavinu, konzolu, dva tuša i držač. Pomoću ovih panela za tuširanje možete podesiti temperaturu kako vam odgovara, tako da sama slavina miješa hladnu i toplu vodu. Najpopularniji tuš panel je CF029T, koji je izrađen od metala i izložen je u našem izložbenom salonu.

Za lijep izgled nudimo masažne panele za tuširanje izrađene od aluminija i plastike koji sadrže cijelu konzolu s masažom i širokim tušem, kao i držač te malu ručku za tuširanje. Ove panele za tuširanje možete odabrati u crnoj ili bijeloj boji, čak i u metalik boji. Najpopularnija tuš kabina je Bianco Nero Touch - bijele i crne boje.

Pored svakog panela za tuširanje pogledajte našu ponudu tuš kabina i zidova tuša, koje možete kupiti zajedno s tuš kadom od umjetnog kamena, akrila ili keramike.

Zaliha i dostava u Zagreb, Rijeku, Karlovac, Varaždin, Osijek, Zadar, Split i Dubrovnik!

 
Možemo koristiti kolačiće?