Keramičke pločice


Kvalitetne keramičke pločice na lageru

Keramičke pločice pristupačno su i lijepo rješenje za svaku kuću ili stan, a predstavljaju velik izbor boja, dimenzija, dizajna i kolekcija. U našoj trgovini možete kupiti podnu i zidnu keramiku, keramiku u imitaciji kamena, drveta i opeke, kao i kupaonsku i kuhinjsku keramiku.

Podna keramika može biti izrađena od različitih materijala i različitih dimenzija. U našoj trgovini nudimo podne pločice dimenzija od najmanje 40x40 do maksimalno 120x60. U ponudi imamo keramiku od La Fenice, Ceramiche Master, Equipe Ceramica, Halcon Group. Porculanski gres znači da je pločica izrađena od bijele gline i da je tvrda, otporna na udarce, kao i na temperaturne promjene između visokih i niskih temperatura. Gres keramika može se koristiti zajedno s podnim grijanjem. 

Zidne pločice možete odabrati na sličan način kao podne pločice. Također možete kombinirati podne i zidne pločice iz istih kolekcija.

Također imamo razne pločice u imitaciji drveta u dimenzijama od 15x60 do 30x120. Imitacija drveta može se položiti na balkone, u različite prostorije na podu i vanj. Veće dimenzije također se mogu polagati na stepenice, tako dobivate moderan i lijep izgled. 

Kako naručiti pločice kod nas:

Postupak kupnje keramičkih pločica vrlo je jednostavan - najvažnije je znati koliko kvadratnog metara trebate i za koju površinu. Keramika se može koristiti za unutarnje postavljanje ili vanjsko postavljanje. Unutarnje pločice se ne polažu vani, a vanjske pločice možete položiti unutar kuće ili stana.

Tada možete odabrati boju i površinu pločica - pločice visokog sjaja, polirane, polupolirane ili mat pločice s ravnom ili hrapavom površinom. Za unutarnju upotrebu u kupaonicama možete postaviti sjajne neklizajuće pločice s oznakom R8. Matt neklizajuće pločice imaju oznaku R9 ili R10, a namijenjene su unutarnjoj ili vanjskoj upotrebi. R11 je oznaka za pločice hrapave površine koje su namijenjene za vanjsku upotrebu.

Nakon što odaberemo pločice i imamo potrebnu količinu na zalihi, možete nas kontaktirati u trgovini, nazvati 091 110 774 ili poslati narudžbu na našu e-adresu info@pegasus.hr. Narudžbu možete poslati i na našoj web stranici - na svakoj stranici svakog proizvoda koji prodajemo nalazi se gumb "narudžba".

Naše prednosti:

- veliki izbor keramičkih pločica na centralnom skladištu - potražite na internetni stranici i naručite;

- povoljna cijena za keramiku od bijele gline i porcelain gres kvalitete;

- dostava po Zagrebačkoj županiji, u Rijeku i Karlovac.

Ako trebate više od 100 m2 keramičkih podnih pločica - dobit ćete veči popust.

Nudimo dostavu keramičkih pločica po Hrvatskoj. Dostava, objašnjenje i ulazak podnih pločica se naplaćuju. Dostavljamo: Zagreb, Rijeka, Karlovac, Sesvete, Samobor, Sveta Nedelja, Istra, Varaždin.

Keramika - najbolje rješenje za vaš stan, kuću ili ured po pristupačnoj cijeni!

Ako imate pitanja ili trebate pomoč pri situaciji s kupljenim robom - možete pogledati ovdje

Možemo koristiti kolačiće?