O tvrtki


Tvrtka Pegasus Pro D.O.O. je službeni zastupnik marke Aqua-Rodes, koja proizvodi kupaonski namještaj (ormarići za umivaonike, ogledala i kupaonski ormarići). Naše prednosti su: vrlo visoka kvaliteta, povoljna cijena i dostava u Zagreb, Rijeku i Karlovac. Neke proizvode možemo poslati i poštom. Ostalo po dogovoru.

Također nudimo keramičke pločice tri europske marke GoldenTile, Terragres i BrickStyle. Keramičke pločice izrađene su od bijele gline prema tehnologiji "porculanske gres". Podne keramičke pločice od 30x30 do 120x60 cm, zidna keramika od 10x20 do 30x90 cm, pločice u imitacije opeke i drveta - sve je izloženo u našoj trgovini u Ljubljani. Zaliha u našem skladištu u Vodicama (Slovenija) I možemo dostavite u Zagreb, Rijeku i Karlovac, Ili po dogovoru.

Kod nas možete dobiti pločice za kupatilo, pločice za kuhinju, vanjske pločice ili pločice za stanovanje. Važan faktor je da naša cijena je bistvenno niža od usporedive cijene na tržištu Slovenije i Hrvatske.

Pegasus Pro d.o.o. aktivno surađuje s trgovinama u Sloveniji i Hrvatskoj. To znači da keramičke pločice i kupaonski namještaj možete kupiti i kod naših partnerskih trgovinah (Zagreb i Karlovac). Predlažemo suradnju trgovinama keramike i namještaja za kupaono. Nudimo najbolje uvjete za sudjelovanje na hrvatskom tržištu!

Iskoristite naše tri konkurentne prednosti: Kvaliteta. Cijena. Zaliha! Brza dostava u Zagreb, Karlovac, Rijeku.

Sve pločice imaju CE certifikat i to je razlog da vas uvjerim da kupite robu sa svim potrebnim testovima i provjerama važećim u Europskoj uniji.

 

Informacije o poduzeću Pegasus Pro d.o.o.:

Trgovina: Prušnikova ulica 89, Ljubljana 1210
Skladište: Ljubljana, Slovenija
Sjedište: Prušnikova ulica, 89, Ljubljana 1210
Porezni broj u Sloveniji: SI99407639
OIB u Hrvatskoj: 81885593580
Matični broj: 6725201000
IBAN HR6224 8400 8113 5141 345 u Banka Reiffeisenbank Austria d.d.


Tvrtka je porezni obveznik u Sloveniji.

 

Možemo koristiti kolačiće?