Keramičke tuš kade KARAG

Nudimo razne keramičke tuš kade proizvođača Karag, tako da možete odabrati željenu dimenziju i izgled za svoj prostor. Tuš kade obično su izrađene od:

Keramičke tuš kade predstavljene su u dimenzijama od 72x72 cm do maksimalno 80x120 cm, imaju pravokutni ili polukružni oblik i neklizajuću površinu. Svaka keramička kada ima debljinu od 6 mm do 11 mm, tako da voda ne ide preko roba.

Prilikom odabira keramičkih tuš kade, obratite pažnju na svrhu njihova korištenja - ovisno o visini osobe koja će koristiti tuš kade, morate odabrati odgovarajuću dimenziju. Pravokutne tuš kade uvijek će biti veće od polukružnih istih veličina, pa je za mali prostor najbolja opcija pravokutna tuš kada. Keramičke tuš kade trebaju redovito održavanje i dobro ponašanje zbog veće osjetljivosti materijala.

Postoje i tuš kade od umjetnog kamena koje su tvrđe i otporne na udarce, a prikladne su i za rezanje ako trebate dimenziju manju od standardne. Tuš kade od umjetnog kamena postoje s ravnom površinom (proizvođač Miraggio) i hrapavom površinom (proizvođač Zenon). Standardne dimenzije kade uvijek držimo na zalihi!

Pored tuševa, nudimo kvalitetne tuš kabine i tuš zidove raznih veličina i oblika.

Keramične tuš kadi
Keramične tuš kadi v trgovini Pegasus Pro
Tuš kadi keramika v trgovini Pegasus Pro

Upute za dobro održavanje i čišćenje

 

Očistite keramičku tuš kadu odmah nakon upotrebe. Neposredno čišćenje sprečava nakupljanje mrlja zbog sapuna i soli.

Ne koristite deterdžente, metalne ili oštre predmete ili tvrde deterdžente (npr. prašci za čišćenje, klorovodična kiselina itd.).

Popravite curenje koje curi u kadu ili tuš kadu.

 

Možemo koristiti kolačiće?