Samostoječi


Cijena
Umivaonik Sunny Zaliha 454
Umivaonik Sunny
 • Širina: 60 cm
 • Samostoječi
Umivaonik Louvre Zaliha 550
Umivaonik Louvre
 • Širina: 42 cm
 • Samostoječi
Umivaonik Marais Zaliha 550
Umivaonik Marais
 • Širina: 45 cm
 • Samostoječi
Umivaonik Alin Dostava do 20 dana 630
Umivaonik Alin
 • Širina: 55 cm
 • Samostoječi
Umivaonik Halifax Po narudžbi 466
Umivaonik Halifax
 • Širina: 50 cm
 • Samostoječi
Umivaonik WB0569-43 Po narudžbi 622
Umivaonik WB0569-43
 • Širina: 45 cm
 • Samostoječi

SAMOSTOJEĆI UMIVAONICI 

Samostojeći umivaonici predstavljaju estetski privlačno rješenje koje dodaje dozu luksuza i funkcionalnosti svakoj kupaonici. Samostojeći umivaonik dodaje vašoj kupaonici dozu elegancije i sofisticiran izgled. Bilo da se radi o samostojećem lavabou od umjetnog kamena ili samostojećem umivaoniku od keramike luksuz ovih proizvoda je nemjerljiv i nekonkurentan. Kada je riječ o samostojećim umivaonicima, kvalitetan materijal igra ključnu ulogu u dugotrajnosti i estetici.

Samostojeći umivaonik postaje sve popularniji izbor u modernim kupaonicama zbog svoje elegantne i praktične prirode. Pogodan je za sve tipove kupaonica jer samostojeći umivaonik 60 cm je najveća dimenzija naših samostojećih lavaboa. Odlično će se uklopiti u manje kupaonice kojima će pružiti dašak luksuza i posebnosti zbog različitih oblika. Prednosti samostojećih umivaonika su mnogobrojne. Njihov samostojeći dizajn omogućuje veću slobodu pri postavljanju i uređenju kupaonice, što vam omogućuje da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor. Prilikom postavljanja samostojećeg umivaonika, važno je osigurati da je temelj čvrst i stabilan kako bi se izbjegle moguće neprilike. Također je preporučljivo konzultirati se sa stručnjakom prije instalacije kako biste bili sigurni da je postupak pravilno izveden i da će umivaonik sigurno služiti svojoj svrsi. Za kompletnu instalaciju i uređenje moderne kupaonice naše slavine za umivaonik će ove krasne samostojeće umivaonike podići na jedan veći nivo. 

SAMOSTOJEĆI LAVABO

Samostojeći lavabo je drugi naziv za samostojeći umivaonik. Funkcija proizvoda je ista no jedan od najvažnijih faktora koje treba uzeti u obzir prilikom odabira samostojećeg umivaonika je materijal od kojeg je napravljen. Keramika je tradicionalni izbor zbog svoje trajnosti, otpornosti na vlagu i jednostavnosti čišćenja. Međutim, sve više popularnosti dobivaju i umivaonici od umjetnog kamena ili mramora, koji dodaju dozu luksuza i originalnosti vašoj kupaonici. Samostojeći lavabo odlično pristaje i u veće kupaonice jer se odlično uklapa s ormarići za kupaonicu. Glavna prednost samostojećih umivaonika je njihova fleksibilnost u postavljanju. Budući da ne zahtijevaju potporu zida ili ormarića, možete ih postaviti gotovo bilo gdje u kupaonici prema vašim željama i potrebama. To vam omogućuje veću slobodu u dizajniranju prostora, posebno u manjim kupaonicama gdje svaki centimetar prostora može biti važan. Pomoću samostojećih umivaonika će čak i kozmetička ogledala doći do izražaja.Bez obzira preferirate li klasičan ili moderni izgled, sigurno ćete pronaći samostojeći lavabo koji odgovara vašem ukusu i stilu.

 

Možemo koristiti kolačiće?