Kupaonske kade


Cijena

 

Kupaonske kade za kupanje po povoljnim cijenama

 

Sastavni element svake kupaonice je kada. Ukoliko imate dovoljno velik prostor, svakako ćete odabrati jednu od kada koje imamo kod nas. Kutna, ugradbena ili samostojeća kada - odaberite što vam srce poželi. Kada prostor ne dopušta mogućnost ugradbene kade, na raspolaganju su tuš kabine.

U ponudi imamo Miraggio kade od umjetnog kamena, Karag akrilne kade i masažne kade.

Kade od umjetnog kamena najbolji su izbor ako trebate kvalitetnu kadu koja će trajati cijeli život. Izrađene su od 80% prirodnog mramora, samo 20% je vezivni materijal. To znači da su kade otporne na lomljenje i udarce te da su vrlo čvrste.

Akril je vrlo kvalitetan sintetički materijal. Akrilne kade imaju glatku površinu. Budući da je ovaj bez pora, ugodan je za kožu i lako se održava. Osim toga, akrilne kade su lakše i jednostavne za postavljanje. Vijek trajanja je gotovo neograničen, a akrilu ne štete nagle promjene temperature. Glatka površina nema pora i odbija prljavštinu i bakterije.

Kupaonske kade Miraggio - visoka kvaliteta izrade i prekrasan izgled! Standardna izrada - sjajna. Također možete naručiti kade u mat izvedbi.

Slavine za kadu možete kupiti i kod nas. Odaberite kolekciju koja vam se najviše sviđa: imamo armature za kadu raznih oblika, pravokutne i okrugle, a nudimo i armature za kadu u kromiranoj ili crnoj mat izvedbi. Sve ovisi o površini vaše kupaonice i vašem ukusu - kod nas možete odabrati odgovarajuću, kvalitetnu i lijepo dizajniranu armaturu.

Možemo koristiti kolačiće?