Ormari u kupaonicu


Cijena
Ormar Monako zidni L Zaliha 187
Ormar Monako zidni L
  • 35 cm
  • Svjetli smeđ, bijela
Ormar Monako zidni R Zaliha 187
Ormar Monako zidni R
  • 35 cm
  • Svjetli smeđ, bijela
Ormar Monako podni L Zaliha 189
Ormar Monako podni L
  • 35 cm
  • Svjetli smeđ, bijela
Ormar Monako podni R Zaliha 189
Ormar Monako podni R
  • 35 cm
  • Svjetli smeđ, bijela
Ormar Edda sevilija zidni R Zaliha 239
Ormar Edda sevilija zidni R
  • 35 cm
  • Svjetli smeđ, bijela

Kupaonski ormari i ormarići - visoka kvaliteta za vašu kupaonicu

Firma Pegasus Pro nudi svojim kupcima ormare za kupaonice podne i zidne, dizajnirane posebno za europsko tržište od marke Aqua-Rodos. Visokokvalitetne MDF ploče, fiting marke Blum (Austrija) i Hettich (Njemačka). Gotovo svi ormari za kupaonicu su opremljene s mehanizmom Blumotion - glatka sustava zatvaranja.

Naši kupaonski ormari imaju uglavnem desni otvor, a neki također levo otvor. Ormari Venice, Gloria, Boston, Akcent i neki drugi imaju košare za rublje. 

Svaka kolekcija kupaonskog namještaja uključuje ormarič s umivaonikom, visoki ormar podni ili zidni, i kupaonsko ogledalo. S namještajem iste kolekcije možete napraviti lijep izgled za svoju kupaonicu u jednom stilu. 

Koje su dimenzije najpopularnije?

Postoje dvije vrste ormara - ormari s vratama, zidni ili podni, ili manji zidni ormarići koji se mogu montirati iznad stroja za pranje rublja ako nemate dovoljno prostora za visoki ormar. Ovdje možete pronaći i ormar za perilicu rublja.

Visoki ormari postoje u širinama 30 cm, 35 cm, 40 i 60 cm, a visina može varirati ovisno o kolekciji i načinu ugradnje - podne ormari su uvijek veće od zidnih ormari. Novost naše trgovine – ormarić za perilicu rublja Woodmix široki 66 cm.

Na lageru imamo vrlo lijep izbor kupaonskih ormara za kupaonicu iz snova. Primjer je elegantna kolekcija Venice koja je u bijeloj ili wenge boji, a imamo i zidnu ili podnu verziju s nogama.

Nova ponuda je kolekcija Akcent, izrađena u bijeloj, kesteno smeđoj ili plavoj boji, kao i podna varijanta tako zidna varijanta. Kolekcija uključuje kupaonski ormar i ormarić s umivaonikom. Možete odabrati ormar s ogledalom ili obično ogledalo. Kolekcija Akcent novost je naše tvrtke. Strogi dizajn, skrivene ručke - sve je napravljeno za modernu kupaonicu.

Napunite svoju kupaonicu karakterom vintage namještaja i velika antičnih ogledala. Imamo vintage kolekcije New Klasik i Beatrice izrađene od prirodnog drva uz stakleni polica u kupaonskim ormarima.

Kako naručiti kupaonski ormar kod nas?

Ako je potrebno naručiti ormar za kupaonicu, možete to učiniti u različitim postupcima. Na početku odaberite kakav ormar želite - zidni ili podni, i određenu širinu.

Nakon što odaberete ormar ili zidni ormarić, možete, da nazovite na telefonski broj 091 300 8000 i pitajte je li ormar na lageru ili nije, a možete, da naručiti putem interneta, e-mailom. Na web stranicai svaki proizvod ima gumb za narudžbu.

Naši kupaonski ormari su već sastavljeni. Jamstvo - 36 mjeseci.

Možemo koristiti kolačiće?