Tuš kade Karag

Odaberite dimenziju kade

Cijena

Kvalitetne tuš kade marke Karag, Grčka

Ako želite kvalitetnu tuš kadu u svojoj kupaonici, možete odabrati jednu od tuš kada tvrtke Karag Grčka. Riječ je o akrilnim i keramičkim tuš kadama raznih oblika i veličina, tako da možete odabrati pravu za sebe. Nudimo tuš kade s dimenzijama od najmanje 72x72 do 80x180 cm širine i dužine. Ovisno o mjestu odvoda i površini kupaonice, ove tuševe možete okretati tuš kadu u bilo kojem smjeru.

Mi nudimo keramičke tuš kade, koje imaju polukružni ili pravokutni oblik, sjajnu ili mat protikliznu površinu i debljinu do 11 centimetara. Ove tuš kade lako se čiste i imaju lijep i moderan izgled. Na primjer, tuš kada Porcelain može se naručiti u pravokutnom ili polukružnom obliku, u dimenzijama od 72x72 do 80x120 centimetara širine i duljine.

Akrilne tuš kade izrađene su od plastike i prekrivene su akrilnom pločom. Ove tuš kade imaju ravnu sjajnu površinu i mogu se naručiti u dimenzijama od 80x80 do 80x180, pravokutnog ili polukružnog oblika. Uz svaku tuš kadu možete naručiti tuš kabinu ili staklo za tuširanje, za savršen izgled predlažemo, da pogledate našu ponudu tuš armatura i tuš panele.

Možemo koristiti kolačiće?