CeraStyle


Cijena

Umivaonici CeraStyle od kvalitetne keramike

U našoj trgovini nudimo kvalitetne keramičke umivaonike marke  CeraStyle proizvođača Turkuaz, Turska. Svi umivaonici su izrađeni od kvalitetne keramike, otporni su na udarce, oštećenja i prljavštinu. Posebnost CeraStyle umivaonika je boja keramike - keramika je napravljena tako da umivaonik pri dulje vrijeme uporabe ne mijenja boju.Svaki umivaonik ima idealno ravnu sjajnu površinu i 100% je izrađen od keramike.

U svojoj ponudi imamo sve vrste umivaonika  različitih oblika i veličina. Najmanji umivaonik marke City 50 širok je 50 cm, a najveći umivaonik Pinto dvostruki širine 120 cm.

Svaki umivaonik možete naručiti odvojeno ili zajedno s namještajem za koji je ovaj umivaonik napravljen. Možete naručiti zidni ili podni namještaj po vašem izboru, s klasičnim polukružnim ili pravokutnim sudoperom. Na primjer, kolekcija Dekor ima klasični duboki polukružni umivaonik, a namještaj marke Venice ide uz moderan pravokutni umivaonik kojem ne treba puno prostora.

Ako želite nešto zanimljivo i posebno u svojoj kupaonici, možete naručiti umivaonik Olive ili New Klassic. Osim umivaonika, u ponudi imamo slavine za umivaonike svih vrsta - kromirane ili mat crne. Za savršen izgled možete odabrati i gornji dio sifona - od kroma ili bijele keramike.

Možemo koristiti kolačiće?