Vrhunski dozatori za tekući sapun 

Prekrasan izgled, visoka kvaliteta i pristupačna cijena - na zalihi u našoj Trgovini Pegasus u Svetoj Nedelji. Ako vam je potreban dozator sapuna zajedno sa staklenom čašom za četkice za zube - odaberite istu kolekciju za ljepši izgled. Učinite svoju kupaonicu lijepom i jedinstvenom s kupaonskom galanterijom Aqua Rodos!

Držači za sapun, čaše za četkice za zube, police, držači za ručnike, to su kupaonski dodaci koji vašu kupaonicu mogu učiniti zaista ugodnom i lijepom. Da bi ste se svako jutro dobro osjećali nudimo vam širok izbor kupaonskih dodataka za osobnu njegu. Pogledajte naš bogati izbor odabranih kupaonskih dodataka za vašu kupaonicu.

Asortiman dozatora tekućeg sapuna u Trgovini Pegasus u Svetoj Nedelji. Imamo izbor dozatora za tekući sapun od različitih materijala:

staklo
porculan
mesing
krom

Posebnost naše kolekcije je Milano - ekskluzivna luksuzna mesing kolekcija popularna za one koji žele postići potpuno drugačiji izgled u svojim kupaonicama. Prirodna trajnost mesinga u kombinaciji s poliranim sjajem uljepšat će svaku kupaonicu, pogotovo ako mesing kombinirate s tamnim bojama. 

Svi dozatori tekućeg sapuna Aqua Rodos koji su predstavljeni na našoj web stranici držimo na zalihi.

Rado ćemo vam pomoći oko izbora kupaonskog pribora - nazovite nas na 091 300 8000

Možemo koristiti kolačiće?